Soffhäng

Nu sitter jag i soffan och kollar scoobydoo! Länge sedan nu.. Kollade fan alltid på det förut (; jag har iaf målat grindar idag. Målar nog klart allt imorgon tror jag. Kul att måla och sådant ju, hihi (:


Sweet home

Nu blir det ut med hundarna om inte min mamma är så seg. Hoppas på att jag får köpa glass någon stans på vägen, hihi. Det är ju så jäkla varmt nu, skönt förstås men ja, man måste ju svalka sig lite. Och bada har jag ännu inte gjort och lör inte göra på ett tag tror jag allt.. Äsch då, ska väl gå strax så tjohej!


Lovely

Sent inlägg, skriver på telefonen så blir inte så mycket. Nu har jag iaf kommit i säng. Varit en jätte bra dag, mamma kom in vid nio i morse med frukost och så. Gick upp åt och så, började med maten till första kalaset. Duschade sen vid halv ett kom folket. Fick pengar och så. Åt och käkade tårta och så . Dem var väl här till tre sen åkte dem. Plockade undan och började med den andra maten. Mills och Monika kom och fikade, lite senare Sandra. Fick halsband, armband och örhängen då även David kom med en navel piercing(: dem stack kvart över fem typ, gjorde klart maten och plockade fram. Gästerna kom vid sex. Fick pengar och presentkort. Folket åkte och pappa kom, lät honom äta och fika sedan drog vi ut och då övningskörde jag, första fången avklarad och det gick skit bra! Nu ska jag lägga mig med tanke på att jag är trött på snarkandet bredvid mig(; godnatt!


Fullt upp

Haft fullt upp hela morgonen, har lagar mat och nu ska vi precis fika på tårtan, känns så bra att fylla år. Om inte pappa kommer hem för sent ska jag köra ikväll med, så kul ju! Nu ska jag fortsätta käka tårtan och så kommer jag med mer info sedan!(:


Godnatt

Säger väl godnatt nu, blir upp tidigt och städ och plocka till kalasen. Det är ju faktiskt min dag idag! Happy girl(;


Dag 4 : En bild på dig just nu

Fortsätter på den här dag 1 2 3... Blanka saken för att hålla igång det här(:


Sandra, for you

Hej min käre vän, Sandra. vad gör du den närmaste tiden? när drar du med båten ? jag skulle behöva lite fotografier om du ställer upp på att fota. fast det är klart du ställer upp? när var & hur ? many love from me, Bella !

sommarlov och inget att göra...

okeeeje, jag ska skriva lite på bloggen bara för jag inte har något annat för mig om dagarna. Med tanke på att jag inte ville ha sommarjobb så sitter jag bara och glor ;)

RSS 2.0