Livet delux!

har varit på öland i helgen så har inte kunnat blogga..
men nu är jag tillbaka och ska försöka blogga så ofta som det bara går nu eftersom jag inte ska iväg eller något sådant..

har ju som sagt varit på öland i helgen, helt okej förutom att jag var sjuk, så kanske inte speciellt kul för Loviisa, men när jag väl var på benen hittade vi ju på lite skit. Eller vad tyckte du om fredagkvällen lovisa? ;) (pusspuss)

nu är jag iaf hemma hos bbi igen, försöker spela fifa men det går skit! Hoppas väl på att det blir ut lite sen :)

ska blogga lite mer sen, såå, jaa.. tack o hej för mig !




om det gamla kunde bli ogjort



brb

Nu blir det kalmar , sen kalas .
Så jag skriver sen ikväll , hej !


besked om tävlingen hos Isabelle

Såg nu att mitt inlägg igår kom in iaf, hade världens damp på datorn ...
 
Men jag insåg att jag glömt berätta att jag vann den lilla klockan på Isabelles tävling! :)
Så nu är det bara att vänta !



i'm sry

Hej hopp, nu blev jag sur ! Råkade klicka bort mitt inlägg och det har inte hamlat i utkast och jag hade skrivit skit mycket !

Men jag ska försöka skriva om det..

Först och främst vill jag be om ursäkt för dålig update. Men jag har inte suttit speciellt mycket vid datorn, har endast varit hemma hos David dem senaste dagarna och här har det inte hänt något speciellt. Det har varit dåligt väder ju så har knappt kunnat göra något, tyvärr må jag säga!

Igår var jag på cirkus med David&lilla Alice, helt okej faktiskt. Idag har jag varit i ohamn. Inget speciellt kul har hänt. Nu ska jag kolla klart sista delen av Johan Falk och sen blir det väl att göra någontingen ;)

Är det dåligt väder i resten av Sverige med ?!


Bild sen förra midsommar !

Tävling hos Isabelle !

Jag är med och tävlar hos Isabelle om en accesoar, var med ni med!

 
(klicka på bilden och ni kommer till hennes blogg)





Det bästa med framtiden är att den bara kommer till oss en dag i taget

ändrat lite här på bloggen som ni kanske märker, det enda som behövs ändras är headern , men vet inte hur jag ska fixa det och så. Det ska iaf bli fixat.

Idag har det varit skolavslutning, gud vad skönt det känns, fast tiden har verkligen gått fort ! Efter skolavslutningen blev det jordgubbs tårta hos fam josefsson och sen har jag bara städat .

Så har min dag sett ut. Nu sitter jag och snackar skajjp med några på människor, har inget bättre för mig. Väntar på att Sanna ska komma och att min bbi ska komma hem igen.

Nu har jag verkligen inget att skriva, så .. hejdå ? ;)


Jag behöver hjälp!

Jag har på något sätt gjort att man inte kan klicka in på era bloggar när ni kommenterar ?!
Hur gör man så att man får tillbaka det ? :(


Sommarlov?! imorgon ?! ;o

Hej allihopa !

Förlåter ni mig för jag inte bloggade igår ?
Men i tisdags kväll drog jag och Lovisa på oss inlinsen för att bege oss till nabben där vi skulle tillbringa natten med Sandra. Vi åkte dit, hände väl inget speciellt, vi snackade mest till en början sen gick vi ner i båten och spelade 500. Slutade väl vid halv  1 tror jag? Dö trött ungerfär , jaao ! Fixade oss för sängen. Sandra somnade med en gång typ. jag mådde dåligt och somnade även senare jag med.

Onsdag bestod av att gå upp , vaknade vid ca 8. käkade frukost, fixade och sen vid ca 9 gick vi från båten till land. Där vår klass var. Vi körde brännboll men jag var inte med utan förde protokollet. Sen hade vi fritt, gjorde inget speciellt mer än att Sandra och jag lärde oss att slå med dem runda slag sakerna ;p

Slutade vid 20 i tolv tror jag och jag tog mina saker, tog på mig inlinsen och åkte till mormor. Fixade lite där sen åkte jag med henne till jobbet där jag skulle vänta på mamma. Så satt på sjukhuset i typ en timme ;p
handlade lite kläder och skit i kalmar sen raka vägen till mönsterås där vi hälsade på farmor och farfar eftersom farmor kom hem från sjukhuset igår ! :)

Väl hemma så blev det duschen och sen sängen, trött som få.


Idag har det inte hänt något speciellt iaf, skolan var bara allmänt dryg och gjorde inte ett skit. Nu ska jag dunka musik och städa !


Sen undrar jag om ni vill att när ni kommenterar ska jag : 
- Svara på eran blogg?
- Göra ett inlägg och svara på dem? 
- Svara på deras bloggar som har&skriva inlägg om svar till de som inte har blogg ?





Vigade Vyer

Hej, Varit en lugn dag i skolan, inte mycket kvar nu och de känns skönt. Packade lite när jag kom för ska ut på lite äventyr inatt. Åkte sen och hälsade på Farfar i Mås, väl där blev det lite skitsnack och Fia. Imon blir de en dag med klassen i nabben. skriver mer imon. För nu ska jag åka så ni får ha de bra allesammans.


Det som börjar bra slutar dåligt, det som börjar dåligt slutar ännu värre.

SKolan idag vart tråkig som den sista veckan alltid är. bara massafilm typ och tråk.. Hade iaf en rolig lunchrast med Sandra & Lovisa.. ;)
fast får tyvärr inte löägga in filmerna :/

Efter skolan blev jag hämtad av bror och mor och begav mig till mönsterås. Var hos farfar en stund sen kollade vi på huset. David kom och vi gick till netto och lite så ;p

Hemma vid typ 6. Och då blev det att springa en sväng. Sen dusch och nu sitter jag här.
så har itne hänt något speciellt kul idag inte..

Imorgon blir det skola till halv4.  Hem och packa vänta på david och sen skriver jag imorgon vad som händer ! ;) så nu får ni vänta med spänning !

 
kanske inte bästa bilden men ni fick en iaf ;)


Svar på kommentar

Lounis om Start where you are, Use what you have, Do what you can:
Fina bilder bella!<3


Svar;
     TackLounis!Bilderna på dig är med fina ;) <3

Tävling hos miiix !

Hej allihoopa, nu är det så att jag är med och tävlar om en ziperall här.
Så klicka in där och va med ni med !

Start where you are, Use what you have, Do what you can

tjolahopp !
sitter nu vid mammas och pappas data, har precis ätit.
Idag har jag lirat fifa med Bbi, vatt med Pappa och Farfar på sjukhuset. Nu sitter jag här och funderar på att springa en sväng

 






Smakprov från igår.


svar på kommentar

sandra om sannas gäst videoinlägg ? ;):
Vad sa hon att hon ville skulle komma upp på din blogg som hon tyckte var kul?
Jag hörde inte riktigt ;)


Svar;
     Helt ärligt vet jag inte vad du menar just nu, hahha (aaa'

Allting går - det omöjliga tar bara lite längre tid!

Hej,
Vaknade runt 11 tiden idag. Väldigt skönt att få sova ut. Dagen har bestått av att Jag, Mamma, Emma och Tina var och fotograferade oss i Kalmar. Väldigt fina bilder blev de. Nu Sitter jag hos Bbi i Mås och ska snart sova.
God Natt Allesammans så hörs vi :)

 

sannas gäst videoinlägg ? ;)



Här har ni ett video inlägg av Sannaa!

only so u know !

Detta får bli ett längre inlägg så ska jag förklara varför jag inte bloggat !

I torsdags när jag sa att jag skulle blogga när jag kom hem trodde jag att det skulle bli så. Men eftersom min farmor åkte in till akuten i onsdags så behöver farfar hjälp. eller hjälp och hjälp, både sällskap och hjälp. Så efter skolan åkte jag till honom. Sen kollade jag fotbol¨l i mönsterås också. Sen gick jag hem till farfar igen. Skulle egentligen ta en buss vid 20 i 9. men vi hann inte med den eftersom jag var hos farfar för han behövde mig just då. nästa buss gick vid 21.35 och när vi väl kom fram till hållplatsen så åkte den precis förbi.. så även den hann vi inte med. Nästa gick inte då förens 22.33 och sä länge orkade inte jag vänta så Davids mamma fick skjutsa oss hem. jag var trött som ett as så jag gick och la mig typ med en gång.

Fredags morgonen bestod av dusch och frukost som gjorde så jag itne han blogga.. Stack till sdkolan och alla lektioner var så tråkiga.. Film alla lektioner utan engelskan där vi körde en tävling. Slutade tidigare för att åka till farfar och sällskapa och hjälpa honom. Så var där från kvart i två till fem typ. Åkte hem med hundarna och lämnade dom och David hemma och sedan vidare till sjukhuset för att hälsa på famor. var där till typ halv 7 sen hem hit, ut och gick med david och hundarna. Sen följde vi efter två hundar som var lösa och sedan banken, affären och hem igen. Då kom sanna, så vi spelade kort, fifa & kollade film. &jag var alldeles för trött så jag däckade i davids knä..;$$  Förlåt Sanna !

Vaknade iaf för några timmar sedan och har fixat kläder till idag. För jag ska på The Studio idag med mor min, Tina&Emma. Det blir nog nice så kasnke ni får se några bilder sen, vad vet jag ? ;) 

Nu ska jag iaf fixa in det där video inlägget som samma gjorde igår så får ni kolla in det ! ;) 

 
Jag saknar detta bara så ni vet , Lovisa & Sandra


 


Svar på kommentar

Lovisa om Hjälp mig/oss!!!:
Om du inte vet redan så kan jag berätta.
Du måste ha youtubekonto laddar upp klippet där & så
sen när det är inne på youtube.
Sen går du in på inlägget & lyssnar. då tycker du dela och sen bädda in. Kopierar texten som kommer upp & väljer storlek efter det. Och sen går du in på din blogg & vill skriva ett inlägg. Sen i meny där uppe bredvid bilden med ett träd står det HTML tryck
Där och klistra in texten sen på uppdartera. Så kommer det fram en röd ruta men en grej i mitten
& sen var det klart.



Tack så mycket Lovisa !

Då ska ni snart få ett video inlägg allihopa, så håll ögonen öppna !;)

Hjälp mig/oss!!!

Jag (Sanna) ska gästblogga här, men problemet är att jag ska göra ett videoinlägg... Kan någon vara så snäll och berätta hur man gör, skulle bli väldigt glad!
tjooofitteball<3!


det blev som det blev när det inte blev som det skulle

Sitter just nu här nere vid datan, färdig. varit det ett bra tag nu och väntar bara på att sanna ska komma, sen blir det vidare till skolan för en lång halv fyra dag ;)
så kanske bloggar när jag kommer hem sen om jag inte har något annat för mig ;)
så hejdå! ;)


gräset är grönare på andra sidan

Hann tyvärr inte se matchen som var tänkt.
Åkte iaf ut på inlinsen till mås sen hämtade bror och mor upp mig där, vi åkte vidare till nabben och sen väl hemma klippte jag gräset&david oljade klart balkongen. Mycket fixx&trixx på liten stund nu ikväll men det blev bättre till imorgon iaf !

Tyvärr har farmor åkt in till akuten så jag hoppas på det bästa för farfars skull. Ska åka till farfar imorgon och även eventuellt till farmor. SKa också hinna med skola och kolla på min Ebba när hon spelar match. får se hur vinden tar min dag ;)

nu ska jag sova , & det hoppas jag ni med ska! ;)
godnatt

 
Bild från idag.


Svar på kommentar

Sanna om it will be fine , one day:
Var du och kollade? Såg dig ialafall inte a)
Jag är glad för din skull Bella, men lilla Sanna är lite nere, men det kommer att fixxa sig :D <3!

Svar; 
     näe, jag hann inte :( var tvungen att klippa gräsmattan och fixa lite här hemma..:(
     tur att du kan vara glad för min skull och iotne deppa ihop för det inte ! Vi ses ju endån eller hur ?! :D <3


it will be fine , one day

Idag har skolan gått väldigt segt.
varit hemma så gott som varje rast idag faktiskt.. Vill bara ifrån det där stället.
iaf, kom hem för timmar sen och nu ska jag dra på mig inlinsen och bege mig mot måset tänkte jag :)

Bloggar kanske senare om jag har tid, tänkte ju först som sagt åka till måset sen när jag kommer hem måste jag städa och tänkte även kolla Sannas och deras match idag om jag hinner. Imorgon kommer i allafall en hemlig person hit, så huset måste vara städat !

Är så fruktansvärt lycklig ifall det blir som tänkt !

Nu ska jag sluta sitta här& bege mig!
 

Svar på kommentar

sandra om it doesn't matter if u love him:
Är det han som är jättemörk i hyn?
För han är ascool ;)


Svar;
     Nej, det var det inte. Vi brukar ha honom, men det var någon ung sak denna gången :p

Lions sleeps tonight.

Usch, nu har jag varit vaken i en timme .. inte nice att vara uppe så här länge , iaf inte så tidigt på morgonen.
Har kollat barnprogram eftersom det inte finns något vettigt på tv;en och nu tänkte jag faktiskt gå upp och fixa mig :)
så ni får ha det bra så bloggar jag när jag kommer hem :)

Får ju fortfarande inte svar på vad ni vill att jag ska blogga om så därför får ni läsa detta som kanske inte är det roligaste..

 
Kommer du ihåg? eller glömde du det efter ett ögonblick igen?

 


Jag har aldrig bett dig älska mig, men jag skulle uppskatta om du lät mig vara så jag slipper klumpen i magen!

Dagen idag har väl typ varit okej ?
Behöver ju inte snacka om skolan för det är väl inte speciellt kul för er att läsa ? ;)
När jag kom hem solade jag iaf, gjorde mat och sen har jag även åkt inlinse nu ikväll. Kollat fotbollen mellan sverige - finland nu ikväll med eftersom min pojkvän är störd iu fotboll.. hah.. 

Jag har verkligen ingenting att skriva om, och vet inte vad ni tycker är intressant ? så kom igen - hjälp mig !

 
haha, en somrig(stav.) bild sen min födelsedag förra året, snart är jag där igen ! =)

svar på kommentar !

sandra om Jag vill gå framåt men fötterna står kvar:

Mamma mår dåligt över det där..


Svar ; 
          Sandra, du måste säga till Rose att det är sånt som händer och vi kom ju inte till skada så det var ju inte så farligt ! Vi kom ju dit vi skulle varje gång så det vart ju inget ! ;)


Kommer du någonsin se vad som döljer sig på insidan ?

Idag har varit en sådan där dag då man riktigt känner att man är nöjd över sig själv och sin pojkvän! För idag har vi oljat altanen och vi började på balkongen sen tog oljan slut ;) Tvättat fönster&speglar och dammsugit hela huset, har även plockat undan och dammat lite över allt! &nu är jag trött som få. För jag gick upp vid halv 10, &det är ju rätt ovanligt!

Ätit grillat ikväll med och det sitter ju aldrig fel, nu har jag borstat tänderna och gått ner hit. Ska spela fifa ett tag och även vänta på att min pappa ska komma ner med en lapp som jag ska ha för jag ska börja bli ordningsam ! ;)

Nu säger jag tudeluuu !

 

hiihihih, min pojkvän var så söt när han var liten ;)

Svar på kommentar

Postat av: Sanna

Äntligen uppdatering :D
Jag skulle bli glad om du hade någon/några bra videklipp som du kunde lägga upp, lättar alltid upp stämningen!
Puss&Kram skumbanan! <3


Svar;
    Videoklipp på allt möjligt eller något speciellt du tänker på ? :) Puss!<3


Jag har lärt mig att man aldrig ska ge upp, brinner man verkligen för någonting har man möjligheter att lyckas!

Ni får ursäkta att det aldrig blev någon update !
Men när jag åkte ifrån mormor och morfar sen så stack jag ju till kalmar, direkt efter det åkte jag till oskarshamn.
&när jag kom hem där ifrån så åkte jag,
Lovisa&Sanna inlinse till mönsterås och sen åkte vi runt lite där. Kom hem vid typ 12, vad tvungen att duscha sen skulle jag ju upp tidigt på lördagen så hann rättare sagt inte att blogga för jag var så trött.

När jag sedan blev väckt av min far på lördagen så hann jag typ bara fixa mig, när jag precis hade starta datan och loggat in här så kommer mamma och säger att vi ska åka&klockan visade sig vara halv 2. Så även då hann jag inte.
Bröllopet i sig var vackert må jag säga ! Riktigt fint att se men tyvärr så missade jag rätt mycket på kvällen eftersom jag var där för att vara barnvakt. Så vid halv 7 gick jag och David ifrån festen och skulle hem med ena ungen till hans mormor och morfar. Där somnade han med en gång så jag och david spelade kort och kollade tv;e till typ två. Sen kom mormorn och morfarn hem så då gick vi tillbaka till bröllopet. Det var helt slut där så vi ringde skjutsen så han kom och hämtade oss. &när jag kom hem vid typ 3 tyckte jag det var försent att blogga eftersom jag var så trött.

Igår när jag igentligen skulle blogga glömde jag bort det. Jag började göra annnat och sen var det som bortglömt ;$ Så jag började gå med högtryckstvätten på altan&balkongen sen iväg och kollade fotboll. Kvällen blev bara en myskväll men min bbi ! Så jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte lagt upp något men nu är jag tillbaka !

Nu ska jag gå upp igen och hjälpa min bbi med att olja. Så jag lovar att skriva mer ikväll! 


Är det något ni vet av er att ni vill läsa om så kan ni gärna skriva det ! &även våga kommentera eftersom jag ser att ni kollar !


sista ordet är inte sagt

Sitter just nu vid mormors data, har packat och fixat och den enda som går att göra nu är att vänta. Bussen går 12.25, så vad ska man hitta på ? ;oo
Idag blir det som sagt en sväng till kalmar och fick reda på i morse att jag skulle sticka förbi ohamn påvägen hem och kolla läget. Ska även åka inlinse med Lovisa ikväll så får vi väl se när somnen gör så min dag tar slut !  Ni lär ju få med update så ni kommer även få veta om jag hittar någon klänning ! Vi hoppas på det bästa så ska jag gå här ifrån nu ;)

 
gammal bild som jag hittade på datan ;)

Never say never

Ikväll har jag spelat kort, tittat på Herr & Fru och även Jönssonligan.

Kom precis upp från är galen kväll med Mormor & Morfar och David. Nu blir de att sova för ska bege mig till Kalmar imorgon för att hitta en Bröllopsklänning till lördag, har bara på mig imon så hoppas turen är på min sida imon. Vi hörs imon God natt Allesammans!
 
 


Jag vill gå framåt men fötterna står kvar

att vara i kyrkan var nog det tråkigaste jag gjort på länge, Hahaa. Träffade iaf min saknade Ebba där, och det vart ju skoj.
Åkte ifrån kyrkan med Sandras famor och farfar och senare stack vi till Sandra, mycket skratt, god mat & ett roligt underhåll.

Dagen i sig har nog varit riktigt mystisk, förstår inte hur allt kan bli så fel. Fast ni vill väl endån inte veta vad som är mystiskt?!

Det blev iaf buss tillbaka till nabben sen igen och när man kom hit var det jobb som väntade. Efter det blev det en dusch och grillat ! über niice må jag säga ;)
Nu ska jag gå ner och ut igen senni så hörs vi senare  :)

 

alla sagor har inte alltid lyckliga slut.

Now i'm back ;)

Blev att leka med Sanna förut och det var väl helt okej ? snackade med Kremor och hade skoj, sen vidare till måset och klänningen som jag skulle kolla på var verkligen inte min stil. Så det blev ingen klänning. Har bara fredag på mig och då måste jag verkligen hitta någon till brölloper !

Nu sitter jag ialla fall i sängen i nabben och ska sova eftersom jag ska upp vid halv 9 imorgon för att åka till kyrkan, ska ta med min kameran så ni kommer få se bilder på det sen !
har iaf spelar kort med mormor, morfar&david nu ikväll&det vart väl helt okej :) 

 
En bild från förra sommaren endast för jag saknar den!

it doesn't matter if u love him

hej hej hallå !
nu sitter jag i köket och äter mat. Haft orgenteringsdag idag&det var helt okej !
Sotaren är även här och han är trevlig :)

Ska antagligen hitta på något med Sanna en stund snart sen blire in till mönsterås och sen till timmernabben tror jag. Men det lär ni få veta senare, kommer ju blogga mer idag, gillar ni det ? :)

Imorgon konfirmerar sig mina vänner så ska till kyrkan vid tio -.-' Men vad gör man inte för dem ? :') (heheh, blev ni glada nu? )

nu ska jag fortsätta äta ;)
så hejssvejjs :)


RSS 2.0