tävling hos miix (:

som rubriken leder så är det tävling hos miix!
Man tävlar om något för ett värde av 250kr på http://www.2hearts.se/
jag har valt att jag vill ha 'Sensuell Rosa'.  
önska mig lycka till nu då ! :D

&gå in och var med och tävla ni med vettja !
LÄNK TILL TÄVLINGEN : http://miixx.myshowroom.se/tavling-8/#comment

så måste jag tro att jag kan

hej hopp, inget speciellt har hänt idag inte, mer än att vid ungefär 11 fick jag och daviid för oss att städa. Så kom precis ner efter städning och en kort dusch. Nu blir det film och försöka sova :)
imorgon blir det oxå städning och bara ta det chill tror jag.. men lär väl blogga så vi märker väl vad som händer !

HJÄLP MIN BÄSTA KJUSIN!

Hej !
Kan ni inte hjälpa henne ?
Det är enkelt !
Tryck häääär. Sedan går ni ner lite och väljer 'populärast just nu'. Där finns det en bild på en hund som har nosen i en plastmugg. Rösta fem-stjärningt för hennes skull!  

now you'r gone

Hej !
förlåt för jag inte bloggat idag.. men lekte med Alice typ hela förmiddagen tills vi skulle försöka hinna gå på marknaden, men när vi kom dit hade dem plockat ner mariannelundsståndet så jag blev lée så vi gick där ifrån. ;)  har även regnat hela dagen, skit väder ! Sen har vi inte gjort något speciellt, gått en promenad och kollar nu Johan Falk, insåg även för några minuter sedan att klockan var väldigt mycket så borde nog lägg mig till kojs..
Imorgon har jag fullt upp(tror jag)så blir väl ett sent inlägg då med.. Men vi märker ju det, godnatt !

  
gammal bild!
 

Den sista idioten är inte född än

Tack Lovisa för hjälpen, nú sitter bilden där den ska ;)
Nu ska jag kolla klart johan falk och sen sova, vet att jag sa att jag skulle göra det förut, men blev inte så, hahha (aaa'

say, now we die

Hej !
Som ni ser har det blivit lite ändringar här på bloggen, bad även amanda lite snabbt om hjälp till en header eftersom jag är hos bbi och på hans skoldator finns det ju inga bilder på mig direkt ;p
Headern blev ju helt okej men jag får den inte att bli större.. förstår inte någonting, så nu ska jag ge upp och gå och lägga mig ist.. om min bbi går med på det (: Fast precis nu när jag skrev det frågade han om vi skulle sova ;)

Imorgon blir det iaf maknaden, vi får se om det blir något inlägg på morgonen, men det märker vi ju (:


I never thought you'd be someone I'd have to miss

hejhejhallå, nu sitter jag med Daviids dator i knäet brevid Alice och kollar på tv. idag har det inte hänt någonting ungefär och senare vet jag inte riktigt vad jag ska göra.Har fortfarande inte fått hjälp över om hur jag kan fixa tillbaka så jag kan klicka på människor med blogg som kommenterar min blogg. Kan inte klicka där om ni förstår något ;p
Kan ni även hjälpa mig med vad jag ska skriva om ?

så länge man har roligt, är ingen tid bortkastad

Åkte inte hem idag som egentligen var tanken. Men åker antagligen imorgon, idag har det varit steeek väder så det har varit helt okej. Men min bränna sen i söndags(?) har fortfarande inte lagt sig, dvs är röd och det svider..
Idag har dagen bestått av sol&bad. 
Har även spelat minigolf där jag och david vann. &sedan blev det kort i förtältet som slutade med både förluster och vinster ! Tycker verkligen ni ska spela fyrmanatvist ! skit kul även med förluster ;)
Vet ni något kortspel som ni tycker är roligt ? :)

Nu ska iaf jag gå och lägga mig eftersom jag vaknade vid 8 av att det var skit varmt i husvagnen, inte speciellt nice ! Men iaf, godnatt !(ingen bild idag heller efterso jag sitter vid pappas jobbdata)

glansen

dålig update, jag vet, men varit ute och solat och badat hela dagen ungefär, det är jätte skönt här på öland så jag valde rätt ;) är brännd som jag vet inte vad på ryggen. Imorgon bir det magen som ska bränas ;)
Det är jätte drygt att skrivs på denna dator så skriver itneså mycket. Skriver mer när jag kommer hem här ifrån som tidigast blir tisdag !


free as a wind !

Hallåå !
Sitter just nu här och kollar lite, lyssnar musik och kollar jönssonligan, den är ju så nice ;)
Ska åka till öland strax tror jga, och det är ju nice det med. hihi (aaa'

Jag vet verkligen ine vad jag ska göra för något för att det ska bli intressant för er läsare, skulle jag kunna få hjälp ? :)

typ ska man visa outfits eller dagens låt eller vad ska jag göra ? skriva om någor speciellt varje dag eller vad vill ni hjälp mig !


En bild jag redan visat, men är på Daviids dator och det finns inga bilder på den

Looking back it was all so easy

Hej allaaa!
Varit ute på en promenad sedan jag skrev sist och även varit på ica. Nu sitter vi och spelar mafia ännu en gång .. Ska snart gå och lägga oss tror jag !
Vi har fortfarande problem över att välja hur vi ska göra, fast nu gäller det imorgon ist , haha ;p


you will never be the same

Hej hopp !
sitter i soffan och spelar mafia med bbi och lyssnar på musik.
har nyss färgat utväxten, eller jaa, bbi har ;) Fast även att han är kille blev det faktiskt okej !
&om ni ville veta så velar vi hit och dit om vi ska till bmåla, vara kvar här eller till öland ;) fasiken vilka problem man kan ha..
nu ska jag inte sitta här mer utan nu ska jag göra någon nytta kanske ? :)


header

Jag behöver en ny header !
Men har ingen aning om hur den ska se ut, har verkligen hjärnstopp , & behöver ju även nya bilder så det är ju inte så lätt att fixa..
problem hit och problem dit, haaha, hejs ! :D


when I look at you

Hej !
Häftigt att jag skriver va ? ;)
Nää, men det är ju faktisk då att jag gör inget speciellt om dagarna så skulle jag skriva det skulle ni ju bara bli uttråkade..  Hur kul är det för er att läsa en text som är ungerfär ' hej ! vaknade vid kvart över sex för bbi skulle till jobbet, somnade om, vaknade någon gång, fixade mig, gick till farmor och farfar, väntade på bbi, gick hem med honom, gjorde inget speciellt. '  Hade det varit kul ? -nej, det tror jag inte.

Så idag kan jag faktiskt skriva att jag vaknat några gånger för bbi har ringt. Men nu är jag uppe och hoppar, kollar på barnprogram, lyssnar musik och kollar runt lite på internet :)
Nu säger jag ..


btw, måste ta bilder snart för jag har så gott som inga nya ;)

if i had you

Förlåt mig, men jag antar att jag får ta ett litet uppehåll, nu när det är sommarlov.
sitter inte speciellt mycket vid datan nu.. Så jaa, vad ska jag säga ? Har inget vettigt att skriva om heller.. &vet inte vad ni tycker är intressant.
Ser ju förstås att ni inte slutar kolla bloggen även att jag inte bloggar så jag antar att det är något ni vill att jag ska göra ? Men vafan vet jag ;p

Händer endån inget speciellt om dagarna så jaa, vad ska jag skriva om då ?

Nu sitter jag iaf här med min bbi, jag väntar på att klockan ska bli tolv så vi kan sova så han kan säga grattis och även så att han ska komma upp imoirgon eftersom han ska upp imorgon vid typ 5/6 ?

nu ska jag inte skriva mer, så puss tjaa
RSS 2.0